Padah Menonton Video Lucah..

7:50 PM Adam Narzuan 10 Comments


Haaa...Ape korang pikir ni.. takde lucah-lucah kat sini yer.. Cepat je ye kalau bab-bab macam ni kan.. Hehehe.. Sebenarnya keburukkan menonton video lucah ni banyak tau. Cuba tengok beberapa hari lepas, seorang pemandu bas dipenjara sebab menayangkan video lucah dalam bas.. Itu kesan dari segi undang-undang.. Tapi pelik gak kan bila pemandu bas ni cepat pulak kena penjara.. Yang tayang kat Carcosa Sri Negara bila pulak.. Takkan undang-undang pilih bulu kot... Aikk.. Dah melalut ni.. Hehehe..

Jom tengok  statistik jumlah pengunjung laman web pornografi . Ni Adam dapat dari emel:
  1. Pengunjung pada setiap saat 28,258 orang.
  2. Setiap bulan pengunjung yang melayari web pornografi 72 juta orang.
  3. Jumlah keseluruhan sebanyak 4.2 juta.
Hasil jualan video pornografi AS$ 4.9 juta melalui laman web. Perniagaan pornografi sangat menguntungkan berbandingkan syarikat yang terkemuka di dunia seperti Microsoft, Google, Yahoo, Ebay, Amazon, Apple dan sebagainya. Ada sesetengah negara menjana pendapatan negaranya dengan mengunakan perkhidmatan laman web pornografi seperti :
  1. Amerika Syarikat menghasilkan laman web pornografi sebanyak 244,661,900.
  2. Jerman menghasilkan laman web pornografi sebanyak 10,030,200.
  3. Britain menghasilkan laman web pornografi sebanyak 8,506,800.
  4. Australia menghasilkan laman web pornografi sebanyak 5,655,800.
  5. Jepun menghasilkan laman web pornografi sebanyak 2,700,800.
Fuhh...Korang nampak tak statistik tu.. Dasyat tak.. Sebab ni ler ramai sekarang ni yang buang bayi.. Nikmat dunia katanya.. Tapi korang tengok tak ape yang jadi kat Seth Tan dalam drama Nora Elena tu.. Dah jadi setan kan.. hahahaha... Kesian.. Jangan tengok video lucah yer.. Nanti jadi macam Seth Tan... Sape baru ni yang cakap nak jadi Seth Tan???? Camne sekarang?? hehehehe..

10 comments:

dieorg tetap nak jadi setan punye.. pcyelah.. hahha

:)

ikhwan... said...

fuhh kaya la diorang.. dunia2..akhikat pasti kene punya...

entri baru blog abg: selamat ke password korang??? jom uji

Adam Narzuan said...

farahi: adam tak nak... adam nak jadi adam... terima seadanya .. hahaha

ikhwan: memang btol... tunggu jer laaa.. hehehe

shahjiehan said...

setan tol... hahahaah

jom baca dan komen ! !shahjiehan [dot] com ! !: Ustazah pilihan

diana said...

video lucah la punca kes zina dan rogol..
elak kan la..

HAFIZAL said...

tulah....sekarang nie nak tgk video lucah pun dah senang dengan internet...kerajaan tak boleh ker sekat internet lucah nie

Adam Narzuan said...

hafizal: adam pun kadang-kadang pelik.. sebab laman megaupload kena block... tapi laman lucah xblock pulak.. harap-harap block semua yang tak sesuai...

syiela said...

teknology dimana2 nk tgk semudah petik jari... maka parents kena selalu pantau ank :)

shahjiehan said...

lepas ni laman web gov kene hack!! hahahha

jom baca dan komen ! !shahjiehan [dot] com ! !: Tony Blair baca Quran setiap hari

Nour Akmal said...

emmm..
ssh nak komen benda mcm ni..
apa2 pun mmg dh terbukti..
fikir lh sndiri ye..huhu