Kisah Lucu Bos Dan Pembantu.

1:14 PM Adam Narzuan 5 Comments

Al kisah ada seorang lelaki yang berusia lewat 50an dan bekerja sebagai CEO di sebuah syarikat yang besar di KL. Pada suatu hari... boss ni memanggil la dia punye seketeri masuk ke opisnya... seperti biasa seketerinya pun masuk la...

"tolong buatkan saya surat untuk kita punya client"

si boss ni pun mula cakap dia punya mukadimahnya... biasa la boss... malas nak tulis... cakap punya cakap... bos ni pun pusing2 meja sambil tangan masuk dalam poket seluar... 10 minit kemudian, acara mengarang ayat pun habis... si seketeri pun mula bersuara...

seketeri : boss, pagi tadi kan... masa saya nak datang ke ofis... saya nampak pintu garage boss terbuka...

boss : ye ke? (dalam keadaan kelam kabut) ... x pe nanti saya call rumah. terima kasih...

si seketeri pun blah balik ke meja dia, dan si boss call rumah bertanya wife nya...

boss : yang... tolong tengakkan garage rumah kita... pintu dia terbuka la...
bini : tak la bang... baru tadi saya tengok, mana ada terbuka.

boss : iye... terbuka, cuba pergi tengok semula...
bini : tidak, tertutup, saya tau la bang...
boss : pergi la tengok, kalau x terbuka, mcm mana orang bolh nampak????

bini : ye lah,,, ye lah,,,,

setengah jam kemudian... masa bos ni tgh relax2... baru dia perasan yg zip seluar dia terbuka.... (die mmg prgai x suka pakai underwr)  maka nampak lah................ menggelabah la si boss ni memikir kan mcm mana nak cover malu kat seketeri dia tu.... dan,,,, ptg yg sama...

boss : errr,,,,,,, tadi pagi masa u nampak garage i terbuka, ada u nampak BMW kat dalam 2 x?
seketeri : tak,,, yang i nampak cuma ada mini cooper dgn 2 tayar depannya pancit...

MORAL - jgn berlagak dan pastikan sentiasa berunderware..hahaha..

Adam dapat ni dari email..


5 comments:

kotak bulat said...

hahaha...lucah~ :P

normala_ali said...

hahhahaha... malunya... hahahah :)

HAFIZAL said...

huh..teruknya...hehehe..lucu campur lucah

syiela said...

Adoi malunyer...

yazidy said...

kahkah!! klako!!