Hasrulhassan.com Review Blog AN.. Hebatkah Dia ???

3:45 PM Adam Narzuan 1 Comments

Salam semua..
Wahh mesti korang tercengang-cengang kan dengan tajuk entri nie.. Blogger-blogger otai mesti dah tunggu masa nak ambush Adam... Hahaha.. Don't be khuatir yer.. hehehe.. Adam buat entri ni sebenarnya sebagai penghargaan kepada Hasrul Hassan yang merupakan pemilik hasrulhassan.com atau nama glamer bangku kosong..


Bukan niat nak membodek atau apa pun, tetapi yang pasti satu jer niat Adam iaitu menghargai sumbangan beliau yang review blog Adam. Baru pagi tadi Adam join segmen dari blogger untuk bloggers..Dah sepanjang Adam berblogging lebih kurang sebulan nie ni lah kali pertama blog di review..

Thanks banyak-banyak yer Abg Hasrul... Tapi yang membuatkan hati Adam berbunga riang adalah ayat-ayat terakhir kat entri tu.. Alhamdulillah ada yang memahami kenapa Adam berblogging.. Korang nak tahu tengok sendiri la yer kat sini.


KLIK BAWAH NI YE

1 comments:

Terima kasih kerana berikan backlink :)