Ads 468x60px

Thursday, June 9, 2011

PUJI ATAU KRITIKLAH ENTRI KU INI



Segmen Ben Ashaari..

Berdasarkan gambar ni , karangkan satu entri dan kaitkan dengan dunia blogger .. Tidak lebih 100 patah perkataan .. Nak tahu klik sini..

Dalam kehidupan kita seharian hendaklah kita mengamalkan sikap berperaturan.. Maknanya sentiasa berpandukan kepada undang-undang atau garis panduan. Tengok gambar ni.. Jelas bahawa seorang pemandu sedang memandu di lorong kanan (lorong laju) menyebabkan berlaku kesesakkan..Jadi pandulah mengikut peraturan..

Begitu juga dunia blogging.. Walaupun blogging adalah ditakrifkan sebagai media bebas, namun masih perlu kepada peraturan dan etika.. Jangan kerana inginkan trafik yang sesak ke laman blog kita membuatkan kita menongkah arus dengan mengabaikan peraturan dan etika tanpa mempedulikan orang lain..

P/S: Kebebesan berblogging adalah kebebasan berkarya. Tetapi jangan sampai kita mewujudkan suasana yang tidak selesa kepada orang lain...


12 comments:

farahin nasir said...

sy ada buat kamu tak selesa ker??

maafkan sy.. :(


pantang bab tegur menegur nih!

Adam Narzuan said...

hahaha..mana da cik farahin.. kamu kan pengkomen yang setia.. hehehe

+_Miss.Jannah_+ said...

ye betol tu! jgn wujudkan ketidakselesaan pd org lain..huhu,nanti org x suke kite.. :(

sudi tak nak join segmen kite pulak?

http://missjannahjamaluddin.blogspot.com/2011/06/miss-j-pon-nak-buat-segmen-jugak-boleh.html

p/s : annoying ke menempel iklan kat sini?maafkan saye :(

Adam Narzuan said...

insyaallah miss j...takper.. xsalah saling membantu kan..Good luck

cik Ida said...

betul tu.. cik ida setuju sangat.. :)

♥ Frau Reen ♥ said...

terbaik!selamat berblogging..
jom folow n komen dicni juge

http://clickheartyamereen.blogspot.com/2011/06/puji-atau-kritiklah-entri-ku-ini.html

Salim Harmanain said...

sangat setuju dengan last statement tu.. :)

http://salimharmanain.blogspot.com/2011/06/puji-atau-kritiklah-entri-ku-ini.html

miss inna said...

wah, inna suka point awak tu. nice. good written!

sudilah pula terjah blog inna..

http://risnayatilammu.blogspot.com/2011/06/puji-atau-kritiklah-entri-ku-ini.html

fatin6789 said...

stuju ngan kamo..follw

http://fatinliyana6789.blogspot.com/2011/06/segmen-puji-atau-kritiklah-entri-ku-ini.html

sab solhi said...
This comment has been removed by the author.
sab solhi said...

saya sokong sangat2... =)
saya follow..

http://cyndersab.blogspot.com/2011/06/puji-atau-kritiklah-entri-ku-ini.html

iqin said...

jalan-jalan,,
follow..


www.storymoryiqin.blogspot.com

:)

Cerita BUSUK